Springerspanielit ry

KEVÄTKOKOUS

SPRINGERSPANIELIT RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS

16.3.2024 klo 13
Paikka: etäkokous Microsoft Teams -alustalla

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Jos jäsenillä on kokoukseen käsiteltäviä asioita niin ne tulee toimittaa hallitukselle viimeistään kolme (3) viikkoa ennen kokousta.

<< Ilmoittautuminen kokoukseen TÄSTÄ >>

Kokoukseen voi osallistua vain sähköisesti. Jäsenille toimitetaan helmikuussa linkki sähköpostiin, jonka kautta on mahdollista ilmoittautua kokoukseen. Jos ei saa sähköpostia, niin ilmoitathan voimassa olevan osoitteen jäsensihteerille. Sähköinen osallistuminen edellyttää omaa henkilökohtaista sähköpostiosoitetta ja jokaisen jäsenen henkilökohtaista liittymistä Teams-yhteyteen.

Ilmoittautuminen sähköiseen osallistumiseen päättyy 9.3.2024 ja tämän jälkeen ilmoittautuneille toimitetaan kokouslinkki. Sähköisesti osallistuvat voivat käyttää äänestyksissä vain omaa ääntään. Valtakirjojen käyttö ei ole yhdistyksen sääntöjen mukaisesti mahdollista sähköisessä osallistumisessa. Kokoukseen tulee liittyä ennen kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden käsittelyä, jossa todetaan etäkokouksessa käytössä oleva äänimäärä.

TERVETULOA!

Hallitus

Tapahtuman ajankohta

16 maalis 2024
Expired!

Aika

13:00 - 18:00

Sijainti

Teams-kokous

Vastaa

Scroll to Top