Valitse sivu

Englanninspringerspanieli ja walesinspringerspanieli, myös pennut (5 – alle 7 kk & 7 – alle 9 kk), jälkeläisluokka ja Junior Handler -kilpailu 
Arvostelu alkaa klo 10.00.

Näyttelyssä on myös “turistiluokka” koirille, jotka eivät voi osallistua viralliseen näyttelyyn (esim. hammasvikaiset, kivesvikaiset tai kastroidut urokset). Näyttelyssä järjestetään Junior Handler -kilpailu, joka on samalla Springerspanielit ry:n Junior Handler -mestaruuskilpailu.

Näyttelyssä on perinteinen hulvattoman hauska PUKUKILPAILU, jossa valitaan parhaiten pukeutunut koira ja omistaja. Anna mielikuvituksesi lentää ja tule kamppailemaan kiertopalkinnosta!

Näyttelyssä järjestetään arpajaiset ja SpringeriShop on paikalla! Lisäksi metsästys- ja etsintäkoiratoimintaesittelypisteet.

Ilmoittautuminen: 
Suomen Kennelliiton lomakkeella 20.5.2018 mennessä osoitteella:
Oulun näyttely, Piia Lind, Tismiöntie 13, 74160 Iisalmi
tai netti-ilmoittautuminen: https://ilmoittautuminen.kennelliitto.fi/frmEtusivu.aspx

Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. koira jne) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen maksuista).

Ilmoittautumismaksut 
Ilmoittautumismaksu 36€, saman omistajan 2. jne. koirat 27 €, pennut ja veteraanit 27 €. Junior handler ja turistikoirat 10 €, Huom! Turistikoirille paperi/email-ilmoittautuminen.
Pari- ja pukukilpailu 5€: ilmoittautuminen ja maksut paikan päällä.
Tilille: FI52 1146 3000 8749 89/ Springerspanielit Ry

Näyttelypaikka 
Nallikarinranta 15, 90510 Oulu (koordinaatit: 65.032646, 25.411385)
Tiedustelut (FI, SE, GB)
info.oulu2018@gmail.com

Palkintotuomarit 
Mrs Caroline Bowles-Robinson (varalla: Mrs Jinty Gill-Davis), Iso-Britannia, englanninspringerspanieli (paitsi pennut, juniorit ja veteraanit) paras metsästyskoepalkittu, paras pentu, paras juniori
Mrs Thelma Richie (varalla: Mrs Jinty Gill-Davis), Iso-Britannia, walesinspringerspanieli (paitsi pennut, juniorit ja veteraanit) paras turisti, paras veteraani, paras jälkeläisluokka
Mrs Jinty Gill-Davis, Iso-Britannia, englanninspringerspanielit (pennut, juniorit ja veteraanit), walesinspringerspanieli (pennut, juniorit ja veteraanit), Junior Handler, paras pari, paras kasvattajaluokka, näyttelyn paras
Näyttelyn yhteydessä järjestettävän perinteisen pukukilpailun arvostelevat kaikki tuomarit yhdessä. Myös paras pää ja parhaat liikkeet valitaan molemmissa roduissa.

Muuta 
Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan. Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping -säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2008. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita.

X