Valitse sivu

Englanninspringerspanieli ja walesinspringerspanieli, myös pennut (5 – alle 7 kk & 7 – alle 9 kk), jälkeläisluokka ja Junior Handler -kilpailu 
Arvostelu alkaa klo 10.00.
Huomio: näyttelyssä on sähköiset arvostelut käytössä! Koirasi arvostelu tulee sinulle sähköisessä muodossa.

Kutsukirje näyttelyyn

Näyttelyssä on myös “turistiluokka” koirille, jotka eivät voi osallistua viralliseen näyttelyyn (esim. hammasvikaiset, kivesvikaiset tai kastroidut urokset). Näyttelyssä järjestetään Junior Handler -kilpailu, joka on samalla Springerspanielit ry:n Junior Handler -mestaruuskilpailu.

Näyttelyssä on perinteinen hulvattoman hauska PUKUKILPAILU, jossa valitaan parhaiten pukeutunut koira ja omistaja. Anna mielikuvituksesi lentää ja tule kamppailemaan kiertopalkinnosta!

Näyttelyssä järjestetään arpajaiset ja SpringeriShop on paikalla!

Näyttelypaikka 
Nallikarinranta 15, 90510 Oulu (koordinaatit: 65.032646, 25.411385)
Tiedustelut (FI, SE, GB)
info.oulu2018@gmail.com

AIKATAULU

Näyttelyssä järjestetään kehissä tauko, jona aikana kaikilla on mahdollisuus nähdä vuosien 2015 ja 2016 spanieleiden metsästyskokeiden Suomenmestareiden noutoesitys klo 12:00-12:30.

Kehä 1 Caroline Bowles-Robinson (58)
englanninspringerspanielit (ei pennut, juniorit ja veteraanit)
– urokset NUO, AVO, KÄY (18), klo 10.00
– urokset VAL (12), klo 12.30
– nartut (28)

Kehä 2 Jinty Gill-Davis (39)
walesinspringerspanieli (14)
– pennut (4), klo 10.00
– urokset jun & vet (4)
– nartut jun & vet (6)
englanninspringerspanieli (25)
– pennut (6), klo 12.30
– urokset jun & vet (5)
– nartut jun & vet (14)
Junior Handler (2)

Kehä 3 Thelma Richie (37)
walesinspringerspanielit (ei pennut, juniorit ja veteraanit)
– urokset (18), klo 10.00
– nartut (19), klo 12.30

Palkintotuomarit 
Mrs Caroline Bowles-Robinson (varalla: Mrs Jinty Gill-Davis), Iso-Britannia, englanninspringerspanieli (paitsi pennut, juniorit ja veteraanit) paras metsästyskoepalkittu, paras pentu, paras juniori
Mrs Thelma Richie (varalla: Mrs Jinty Gill-Davis), Iso-Britannia, walesinspringerspanieli (paitsi pennut, juniorit ja veteraanit) paras turisti, paras veteraani, paras jälkeläisluokka
Mrs Jinty Gill-Davis, Iso-Britannia, englanninspringerspanielit (pennut, juniorit ja veteraanit), walesinspringerspanieli (pennut, juniorit ja veteraanit), Junior Handler, paras pari, paras kasvattajaluokka, näyttelyn paras
Näyttelyn yhteydessä järjestettävän perinteisen pukukilpailun arvostelevat kaikki tuomarit yhdessä. Myös paras pää ja parhaat liikkeet valitaan molemmissa roduissa.

Muuta 
Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan. Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping -säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2008. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita.

X