Palvelu on tarkoitettu Springerspanielit ry:n jäsenille.

Pentu- ja koiravälityspalvelut toimivat Pentuvälitys-palvelun kautta. Ilmoituksen jättäminen vaatii rekisteröitymisen palveluun. Toimikunnan hyväksyttyä rekisteröitymisen, pääset tekemään ilmoituksia kirjautumalla palveluun.

Pentuvälitykseen voit jättää yhdistelmän tarkistuspyynnön (tarkistetaan, ei julkaista), ilmoituksen astutuksesta, syntyneestä pentueesta, jo vanhemmasta pennusta tai aikuisesta koirasta valitsemalla vaihtoehdon sivun yläosasta. Seuraavaksi valitse ”Lisää ilmoitus”, täytä tiedot avautuvaan lomakkeeseen ja lopuksi ”lähetä”.

Lomakkeen lähetyksen jälkeen toimikunta tarkistaa ja hyväksyy ilmoituksen, jonka jälkeen se tulee näkyviin pentuvälityksen listalle. Ilmoitusta voit päivittää tietojen muuttuessa.  Ilmoituksista astutusilmoitus on listalla 70 vrk, syntyneet pennut siihen asti kunnes pennut täyttävät 2kk. Mikäli haluat ilmoitukselle jatkoaikaa 2 kk jälkeen niin ota yhteyttä pentuvälittäjään. Isommat pennut voi ilmoittaa myös muut pennut listalle. Jäljellä olevien pentujen määrää toivomme ilmoittajan päivittävän tilanteen muuttuessa, mutta vähintään kuukausittain.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä jalostustoimikuntaan ess_jalostustoimikunta@springerspanielit.fi tai
wss_jalostustoimikunta@springerspanielit.fi.