Valitse sivu

Nuorten koirien katselmus

Springerspanielit ry:n järjestää spanieleitten Nuorten koirien katselmuksen 17.8 Laukaassa. Osallistumisoikeus vuonna 2017 ja 2018 syntyneillä spanieleilla, joilla ei ole metsästyskoe tulosta. Etusijalla springerspanielit.

Ilmoittautumiset 5.8 mennessä.
Kukka-Maaria Kivijärvi, p. 041- 545 2346, hayzehills@gmail.com.
Osallistumismaksu 20€. Maksut tilille FI52 1146 3000 8749 89, viite 1122

Ilmoittautuessa laita samat tiedot emailiin kuin lomakkeessa – ilmoittautuminen kokeeseen-!
Pohja löytyy mm kennelliiton sivuilta. Lomaketta ei tarvitse liittää mukaan jos ei onnistu, riittää kun on samat tiedot. Lisäksi kopio maksetusta maksusta!

Katselmuksen ydin lyhykäisyydessään:

”Katselmuksen tarkoituksena on testata nuorten koirien metsästysominaisuuksia mahdollisimman luonnollisissa olosuhteissa. Testaamisen perusajatuksena on löytää ominaisuudet, jotka ovat metsästyksessä olennaisia ja perittyjä. Testissä arvioidaan koiran hakua, uimahalukkuutta, laukauksen sietoa, suhtautumista riistaan ja riistaan tarttumista eli noutoa. Koko testin ajan tarkkaillaan koiran nenän käyttöä ja kontaktia ohjaajaan.”

Ainoa edellytys testiin osallistumiseen on se, että koirasi on spanieli ja se on suhteellisen hyvin ”käsissä”, sillä koirat ovat testin aikana vapaana. Osallistumisoikeus on kaikilla vuonna -18 ja -17 syntyneillä springerspanieleilla eli kaksi vuotiailla tai sitä nuoremmilla koirilla, joilla ei ole tulosta metsästyskokeesta (SPME / SPME-V) (Jos tilaa on, niin mukaan saattaa mahtua myös muita spanieleita)

Tapahtuma on päättynyt

Tapahtuman ajankohta

elo 17 2019
Expired!

Aika

All Day

Hinta

20€

Sijainti

Laukaa
Laukaa