Valitse sivu

Pääerikoisnäyttely

Tervetuloa Springerspanielit ry:n pääerikoisnäyttelyyn Kaarinaan 15.6.2019!

Englanninspringerspanieli ja walesinspringerspanieli, myös pennut (5 – alle 7 kk & 7 – alle 9 kk), jälkeläisluokka ja Junior Handler –kilpailu
Näyttelyssä on myös “turistiluokka” koirille, jotka eivät voi osallistua viralliseen näyttelyyn (esim. hammasvikaiset, kivesvikaiset tai kastroidut urokset). Näyttelyssä järjestetään Junior Handler -kilpailu, joka on samalla Springerspanielit ry:n Junior Handler -mestaruuskilpailu.

Näyttelyssä on perinteinen hulvattoman hauska PUKUKILPAILU, jossa valitaan parhaiten pukeutunut koira ja omistaja. Anna mielikuvituksesi lentää ja tule kamppailemaan kiertopalkinnosta!

Ilmoittautuminen on käynnissä:
https://ilmoittautuminen.kennelliitto.fi/frmIlmoittautuminen.aspx?N=11391&Lang=FIN
tai Suomen Kennelliiton lomakkeella 15.5.2019 mennessä osoitteella:
Kaarinan näyttely, Minna Kult, Munkkilantie 70 as 3, 21530 Paimio

Ilmoittautumishinnat
37 €, saman omistajan 2. jne. koirat 27 €
Pennut ja veteraanit 27€
Junior handler 10 €
Turistiluokka 10 € (vain paperi/email-ilmoittautuminen)
Pukukilpailu 5 € (ilmoittautuminen ja maksut paikan päällä)
Parikilpailu 5 € (ilmoittautuminen ja maksut paikan päällä)

Tilille: FI52 1146 3000 8749 89/ Springerspanielit Ry

Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. koira jne) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen/veteraanien maksuista). Turistikoirien ilmoittautuminen postitse tai info.tuorla2019@gmail.com.

Näyttelypaikka
Tuorlantie 1 E, 21500 KAARINA

Tuomarit
Mrs Jane Eyeington – englanninspringerspanieli (paitsi pennut, juniorit ja veteraanit), paras metsästyskoepalkittu, paras pentu, paras juniori
Mr Tim Harrison – walesinspringerspanieli (paitsi pennut, juniorit ja veteraanit), paras turisti, paras veteraani, paras jälkeläisluokka
Mr Nigel Worth – englanninspringerspanielit (pennut, juniorit ja veteraanit), walesinspringerspanieli (pennut, juniorit ja veteraanit), Junior Handler, paras pari, paras kasvattajaluokka, näyttelyn paras

Englanninspringerspanielien pennuilla, junioreilla ja veteraaneilla varatuomarina Mrs Jane Eyeington. Walesinspringerspanielien pennuilla, junioreilla ja veteraaneilla varatuomarina Mr Tim Harrison. Muiden luokkien varatuomarina molemmissa roduissa Mr Nigel Worth.

Näyttelyn yhteydessä järjestettävän perinteisen pukukilpailun arvostelevat kaikki tuomarit yhdessä. Myös paras pää ja parhaat liikkeet valitaan molemmissa roduissa.

Tiedustelut
info.tuorla2019@gmail.com

Muuta
Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan. Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty. Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2008. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita.

 • 00

  päivää

 • 00

  tuntia

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekunttia

Tapahtuman ajankohta

kesä 15 2019

Aika

Koko päivän

Sijainti

Kaarina, Tuorla
Tuorlantie 1 E, 21500 KAARINA