Valitse sivu

Pääerikoisnäyttely

11.9.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Pääerikoisnäyttely on siirretty järjestettäväksi 11.9.2021. Odotamme vielä tuomareilta vahvistusta siirrosta. Ajankohtaiset tiedot tullaan päivittämään tälle sivulle niiden varmistuttua.

COVID -19 pandemian osalta tapahtumassamme noudatetaan viranomaisten määräyksiä ja suosituksia sekä Kennelliiton ohjeita.

Yhdistyksen virallinen erikoisnäyttely järjestetään 11.9.2021. Arvosteltavat rodut englanninspringerspanieli ja walesinspringerspanieli, myös pennut 5-alle 7 kk & 7- alle 9kk, sekä kasvattaja- ja jälkeläisluokat ja Junior Handler. Epävirallisina luokkina turistiluokka, metsästyskoepalkittu,parikilpailu ja pukukilpailu. Lisäkilpailuina tuttuun tapaan palkitaan rodun paras pää ja parhaat liikkeet. Näyttelyssä palkitaan myös näyttelyn vanhin koira ja molemmissa roduissa paras suomalaista vanhemmista oleva koira.

BIS kilpailuihin osallistuu rotunsa parhaat koirat, pennut, juniorit, veteraanit, kasvattajaluokat, jälkeläisluokat, metsästyskoepalkitut ja turistit.

Tiedustelut: anett.finnig@gmail.com

Erikoisnäyttelyn pääsponsori Vetcare Finland

Lisätietoa

Online-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Vahvistusviesti onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiin tulee noin tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Jos et saanut vahvistusta sähköpostiisi, ota heti yhteyttä tiedustelun sähköpostiin. Vain annettuun sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.

– Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan
– Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti – pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä joko netti-ilmoittautumisena tai postita kopio maksukuitista sekä ilmoittautumislomake kirjeenä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.

Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Lue lisää koiranäyttelyistä ja tutustu ohjeisiin ensikertailaisille TÄÄLTÄ.

Antidoping –valvonta

Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ja dopingvalvonta koskevat kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa www.kennelliitto.fi / ANTIDOPING

 • 00

  päivää

 • 00

  tuntia

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekunttia

Tapahtuman ajankohta

syys 11 2021

Aika

All Day