Valitse sivu

Sääntömääräinen vuosikokous & syyskokous

Kutsu Springerspanielit ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen 7.11.2020 klo: 12.15-14.15

Paikka: Särkänniemi, Planetaario, Tampere
Valtakirjojen tarkastus alkaa klo:11.45

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä englanninspringerspanieleiden PEVISA-ohjelma. Jos jäsenillä on kokoukseen käsiteltäviä asioita, tulee ne toimittaa hallitukselle viimeistään kolme viikkoa ennen kokousta.

***************************************************************************
Englanninspringerspanielin PEVISA-ohjelman voimassaoloa on Kennelliiton Jalostustieteellisen toimikunnan kokouksen 8/2019 päätöksellä jatkettu 31.12.2020 saakka. Perusteena voimassaolon jatkamiselle ja uudelle käsittelylle on muotovirhe kevätkokouksen 2019 kokouskutsussa.

PEVISA-ohjelman lakkauttaminen tuotiin esille kevään 2019 rotukohtaisissa neuvotteluissa ja kokouksessa tehdyn päätöksen perusteella PEVISA-ohjelmaa on esitetty vuosikokoukselle lakkautettavaksi. Perusteena lakkauttamiselle on ollut rodun hyvä terveystilanne. Kasvattajat ovat valveutuneita lonkka- ja silmäsairauksien suhteen ja rodussa koiria tutkitaan suhteellisen paljon. Suurempia haasteita koetaan olevan asioissa PEVISAn ulkopuolella ja on tärkeämpää kiinnittää huomio näihin haasteisiin kuin jo
hallinnassa oleviin asioihin. Sääntömääräisessä vuosikokouksessa 7.11.2020 päätetään, säilytetäänkö englanninspringerspanielin
PEVISA-ohjelma ennallaan

Englanninspringerspanielin voimassa oleva PEVISA-ohjelma:
Pentujen vanhemmista tulee astutushetkellä olla lonkkakuvauslausunto ja voimassa oleva silmätarkastuslausunto. Silmätarkastuslausunto ei saa astutushetkellä olla 24 kk vanhempi. Lisäksi pysyvä poikkeuslupa ulkomaisille uroksille, jotka eivät täytä kaikkia rodun PEVISA-ehtoja.

vai päätetäänkö PEVISA-ohjelman voimassaolo 31.12.2021.
**************************************************************************************

Kutsu Springerspanielit ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 7.11.2020 arvioitu aloitus klo: 14:45

Paikka: Särkänniemi, Planetaario, Tampere
Valtakirjojen tarkastus alkaa klo:14.15

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat

HUOM! Muistattehan, että mikäli edustatte itsenne lisäksi myös muita jäseniä/muuta jäsentä, molempiin kokouksiin tarvitaan valtuutus eli valtakirjoissa kerrottava selkeästi onko valtakirja voimassa vain sääntömääräiseen vuosikokoukseen, syyskokoukseen vai molempiin.

Tervetuloa!
Hallitus

Tapahtuma on päättynyt

Tapahtuman ajankohta

marras 07 2020
Expired!

Sijainti

Särkänniemi, Planetaario
Tampere