Valitse sivu

Vuosikokous

Kutsu Springerspanielit ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen 21.03.2020 klo: 15:30 ->

Paikka: ABC Lahdesjärvi, Automiehentie 39, Tampere

Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 15:10

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä englanninspringerspanieleiden PEVISA-ohjelma. Jos jäsenillä on kokoukseen käsiteltäviä asioita, ne tulee toimittaa hallitukselle viimeistään kolme viikkoa ennen kokousta.

***************************************************************************

Englanninspringerspanielin PEVISA-ohjelman voimassaoloa on Kennelliiton Jalostustieteellisen toimikunnan kokouksen 8/2019 päätöksellä jatkettu 31.12.2020 saakka. Perusteena voimassaolon jatkamiselle ja uudelle käsittelylle on muotovirhe kevätkokouksen 2019 kokouskutsussa.

PEVISA-ohjelman lakkauttaminen tuotiin esille kevään 2019 rotukohtaisissa neuvotteluissa ja kokouksessa tehdyn päätöksen perusteella PEVISA-ohjelmaa on esitetty vuosikokoukselle lakkautettavaksi. Perusteena lakkauttamiselle on ollut rodun hyvä terveystilanne. Kasvattajat ovat valveutuneita lonkka- ja silmäsairauksien suhteen ja rodussa koiria tutkitaan suhteellisen paljon. Suurempia haasteita koetaan olevan asioissa PEVISAn ulkopuolella ja on tärkeämpää kiinnittää huomio näihin haasteisiin kuin jo hallinnassa oleviin asioihin.

Kevätkokouksessa 21.3.2020 päätetään, säilytetäänkö englanninspringerspanielin PEVISA-ohjelma ennallaan

Englanninspringerspanielin voimassa oleva PEVISA-ohjelma:

Pentujen vanhemmista tulee astutushetkellä olla lonkkakuvauslausunto ja voimassa oleva silmätarkastuslausunto. Silmätarkastuslausunto ei saa astutushetkellä olla 24 kk vanhempi.
Lisäksi pysyvä poikkeuslupa ulkomaisille uroksille, jotka eivät täytä kaikkia rodun PEVISA-ehtoja.

vai päätetäänkö PEVISA-ohjelman voimassaolo 31.12.2020.

Tervetuloa!

Hallitus

Tapahtuma on päättynyt

Tapahtuman ajankohta

maalis 21 2020
Expired!

Aika

15:30

Sijainti

ABC Lahdesjärvi
Tampere