Valitse sivu

Webinaari: ”Koiran ja omistajan välinen suhde”

”Koiran ja omistajan välinen suhde – Miten ihmisen ja koiran välinen vuorovaikutus vaikuttaa yhteiseen elämään ja harrastuksiin”

Springerspanielit ry järjestää ”Koiran ja omistajan välinen suhde – Miten ihmisen ja koiran välinen vuorovaikutus vaikuttaa yhteiseen elämään ja harrastuksiin” webinaarin 5.3.2022 Teamsin välityksellä.

Luennoitsijana Jari Parkkisenniemi, joka on koulutukseltaan FM ja käyttäytymisanalyytikko.
”Olen kerännyt eläinalaan liittyvän tietotaitoni opintojeni ja tutkimustiedon lisäksi kouluttamalla lukuisia eri eläinlajeja ja kouluttautumalla käyttäytymisanalyysin saralla sekä opiskelemalla eläinten kouluttamista mm. Yhdysvalloissa. Olen ollut eläinten kanssa tekemisissä yli 30 vuotta, joista viimeisen 15 vuoden aikana olen kouluttanut eläimiä eri koemuotoihin, teatteri- ja koulutusesityksiin, eläintarhoissa hyvinvoinnin edistämiseksi sekä opetustehtäviin. Lisäksi toimin monissa eri tehtävissä eläintenkouluttamisen, eläinten hyvinvoinnin ja yhdistystoiminnan parissa. Päivätyöni on organisaatioiden johtamisen ja kehittämisen parissa hyödyntäen käyttäytymistieteitä sekä -ekonomiaa.”

Ilmoittautuminen webinaariin – TÄSTÄ

Luento on Springerspanielit ry:n jäsenille ilmainen, muille 20€. Ilmoittautuminen 2.3.2022 mennessä.

Maksu tilille FI52 1146 3000 8749 89, kirjoita viestikenttään ”Webinaari 5.3.” ja toimita kuitti maksusta sähköpostitse: tiedottaja@springerspanielit.fi.

Tapahtuma on päättynyt

Tapahtuman ajankohta

maalis 05 2022
Expired!

Aika

14:00