Valitse sivu

TIEDOTTEET

23.8.2021

Yhdistyksen hallitus päätyi 18.8.2021 kokouksessaan päätökseen lähettää rotujärjestömme nimissä samat valtuustoaloitteet Kennelliittoon kuin Suomen Koirankasvattajat ry. Hallitus oli asiasta yksimielinen ja näimme esitykset hyviksi sekä tukevan niin kasvattajiemme toimintaa kuin koiranostajia. Yhtenä aloitteena on jatkaa vanhojen sopimusten voimassaoloa, kunnes ne olisi käyty läpi uudelleen ja tuotu valtuuston hyväksyttäväksi. Lisäksi aloitteissa on mukana ehdotus, jossa sopimusten päätäntävalta siirrettäisiin hallitukselta valtuustolle, jolloin rotujärjestöt ja – yhdistykset pääsisivät paremmin vaikuttamaan ja ottamaan kantaa mallisopimuksiin. Valtuustoedustajamme Sanna Káven päivittää, miten asiat etenevät ja millaisia päätöksiä tullaan 28.11.2021 valtuustossa tekemään.

Kiireellisen aikataulun takia emme voineet tuoda asiaa vuosikokoukseen käsiteltäväksi emmekä ehtineet tehdä asiasta tarkempaa kyselyä jäsenistölle.  Jos teillä on toiveita asian osalta, niin olkaa rohkeasti yhteydessä puheenjohtajaan, muihin hallituksen jäseniin tai suoraan Sanna K:hen. Kuulemme mielellämme lisää näkemyksiänne asiasta ennen valtuuston kokousta marraskuun lopussa. Ja kiitos aktiivisille jäsenille, jotka tämän toivat hallitukselle!

SuKoKa ry:n valtuustoaloitteet

************************************

18.8.2021
Yhdistyksen hallitus on päättänyt, että tänä vuonna yhdistys jakaa Vuoden koira ja Vuoden Näyttelykoira -palkinnot.

************************************

Vallitsevan COVID-19-epidemiatilanteen kokonaisarvionnin jälkeen Springerspanielit ry:n erikoisnäyttely 11.9.2021 on päätetty peruuttaa.

Lue tiedote tapahtumasivulta

************************************

Spanielien rodunomaisten kokeiden kollegiolle on avattu nettisivut. Sivuilta löytyy kollegion kokoonpano ja yhteystiedot sekä linkkejä sääntöihin ja ilmoittautumiskaavakkeisiin. Käy tutustumassa!

https://spanielikollegio.weebly.com/