Springerspanielit ry:n jäseneksi pääset maksamalla jäsenmaksun 35€ + liittymismaksun 5€ (yht. 40€) tilille FI38 1146 3001 1004 75 käyttäen viitettä 9001. Kun olet maksanut jäsenmaksun täytä liittymiskaavake (tekstin alla) . (Ilm. kaavakkeessa kysytään maksusi arkistointitunnusta joten kirjaa/kopioi maksaessasi tämä ylös, näin nopeutat jäseneksi liittymisesi käsittelyä.)

Jäsenilmoittautuminen käsitellään vasta kun maksusuoritus näkyy yhdistyksen tilillä ja kun jäsenyytesi on voimassa tulet saamaan siitä vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Halutessasi voit ilmoittaa samalla liittymisellä myös yhden perhejäsenen. Tällöin liittymismaksun suuruus on 50€ (jäsenmaksu 35€ + liittymismaksu 5€ + perhejäsenmaksu 10€) ja liittymiskaavakkeeseen tulee ilmoittaa perhejäsenen nimi.

Jäsenmaksut:
Varsinainen jäsen 35€
Liittymismaksu 5€
Perhejäsen 10€ (edellyttää asumista samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa, ei erillistä liittymismaksua, ei sisällä lehteä)

Ulkomaiset jäsenet maksavat jäsenmaksun 40€ (jäsenmaksu + liittymismaksu) ja jos haluavat saada jäsenyytensä aikana ilmestyvät lehdet niin maksavat lisäksi 10 € (eurooppalaiset) tai 13 € (muut ulkomaalaiset) postituskuluja.