KASVATTAJA, – MITÄ SINUN KASVATTISI HARRASTAVAT?

Jokainen kasvattaja toivoo kasvateilleen onnellista toiminnallista elämää. Usein pennun ostajalle ei ole suuria suunnitelmia pennun tulevaisuutta varten. Mielenkiinto laajempaan spanieliharrastukseen syntyy vähitellen. Pennun kasvaessa tulee tarve tavata muita springerien omistajia. Koulutuskentällä luodaan uusia tuttavuuksia ja tiedon kartuessa on helppo lähteä muiden mukana kokeisiin, näyttelyihin…

Anna kasvattiesi omistajille lahjaksi SPRINGERI-lehden sekä paljon toimintaa. Pentuejäsenyys on voimassa kuluvan vuoden (syyskuun alusta maksetut voimassa seuraavankin kalenterivuoden) ja he ovat samanveroisia jäseniä varsinaisten jäsenten kanssa ja tulevat saamaan 4 Springeri-lehteä. Kun pentuejäsenyys päättyy heille lähetetään jäsenmaksukirje, jonka maksettuaan jäsenyys jatkuu varsinaisena jäsenenä.

Pentuejäsenyys edellyttää, että kasvattaja maksaa pentuejäsenmaksut 10 EUR/jäsen pentueen omistajien osalta Springerspanielit ry:n tilille FI38 1146 3001 1004 75, viite 9001 . Pentuejäsenet ilmoitetaan alla olevalla lomakkeella. Lomake palautetaan täytettynä ja allekirjoitettuna jäsensihteerille joko postitettuna tai skannattuna sähköpostilla: jasenasiat@springerspanielit.fi (pentuejäseniä ei voi liittää ilman jäseneksi liittyvän allekirjoitusta). Jäsenyys on voimassa kun ilmoittaminen on käsitelty, jäsenmaksu on vastaanotettu ja hallitus on hyväksynyt jäsenyyden.

Mikäli koko pentuetta ei myydä kerralla hyväksytään pentuejäsenten ilmoittaminen sitä mukaa, kun pentuja myydään. Näin uudet pennunomistajat saavat mahdollisimman pian tietoa springeritoiminnasta.

Pentuejäsenlomake pdf