Springerspanielit ry

Kasvattaja - Liitä Pentuejäseniä!

Jokainen kasvattaja toivoo kasvateilleen onnellista toiminnallista elämää. Usein pennun ostajalle ei ole suuria suunnitelmia pennun tulevaisuutta varten. Mielenkiinto laajempaan spanieliharrastukseen syntyy vähitellen. Pennun kasvaessa tulee tarve tavata muita springerien omistajia. Koulutuskentällä luodaan uusia tuttavuuksia ja tiedon kartuessa on helppo lähteä muiden mukana kokeisiin, näyttelyihin…

Anna kasvattiesi omistajille lahjaksi SPRINGERI-lehden sekä paljon toimintaa. Pentuejäsenyys on voimassa kuluvan vuoden (syyskuun alusta maksetut voimassa seuraavankin kalenterivuoden) ja he ovat samanveroisia jäseniä varsinaisten jäsenten kanssa ja tulevat saamaan 4 Springeri-lehteä. Kun pentuejäsenyys päättyy heille lähetetään jäsenmaksukirje, jonka maksettuaan jäsenyys jatkuu varsinaisena jäsenenä.

Pentuejäsenyys edellyttää, että kasvattaja maksaa pentuejäsenmaksut 10 EUR/jäsen pentueen omistajien osalta Springerspanielit ry:n tilille FI38 1146 3001 1004 75, viite 9001 . Pentuejäsenet ilmoitetaan alla olevalla lomakkeella. Jäsenyys on voimassa kun ilmoittaminen on käsitelty, jäsenmaksu on vastaanotettu ja hallitus on hyväksynyt jäsenyyden.

Mikäli koko pentuetta ei myydä kerralla hyväksytään pentuejäsenten ilmoittaminen sitä mukaa, kun pentuja myydään. Näin uudet pennunomistajat saavat mahdollisimman pian tietoa springeritoiminnasta.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vahvistan saaneeni luvan henkilön/henkilöiden liittämiseen jäseneksi
Nimi, katuosoite, postinumero, postinumeropaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Voit kirjoittaa kaikkien liitettävien pentuejäsenien tiedot tähän kenttään. Erota henkilöiden tiedot kauttaviivalla " / " .
Scroll to Top